Pensiune de lux cu 8 camere, central Sibiu

ID: 10815 | Actualizat: 15 Iulie 2022
Pret Vanzare:575,000 €
Zona: Central
Localitate: Sibiu
Nr. Camere:8
Suprafata utila:250 mp
Suprafata totala:264 (mp)

Despre proprietate

Pensiune de lux cu 8 camere de vanzare central Sibiu.
Pensiunea cu 3 stele este situata in zona centrala, orasul de jos, strada linistita, cu locuri de parcare gratuite, are un teren total de 250 mp din care curte libera 90 mp si suprafata utila de 245 mp impartita pe 2 niveluri, cate 4 camere cu baie proprie nivel (parter si etaj). 
Pensiunea este functionala, cu rezervari pentru viitor si o nota exceptionala data de clienti 9.8 pe site-urile de rezervari. Pensiunea se vinde complet mobilata si utilata, cu preluarea notei si a clientilor.
Intrarea in curte se face pe o poarta mare din lemn, specifica zonei istorice dotata cu interfon si camere de supraveghere.
Fiecare camera mobilata elegant si exclusiv este cu baie proprie si este dotata cu incalzire cu termostat ambiental, aer conditionat, televizor cu ecran plat, baia cu uscator de par, iar camerele spatioase sunt dotate si cu semineu electric.
In curte sunt mese pentru servirea cafelei sau a micului dejun.
Bucataria situata in capatul curtii deserveste cele 8 spatii de cazare si este dotata cu frigider, expresor, cuptor cu microunde, prajitor pentru paine, fierbator apa pentru ceai.
Pensiunea este situata aproape de centru istoric, Piata Aurarilor, Piata mica, Piata Mare, Podul minciunilor, Piata Huet, precum si de gara mare.
Se vinde impreuna cu afacerea la cheie, cu clienti si rezervari!
Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari contactati-ne la 0745139893.

Dotari

 

 
 

Mai multe cereri

Restrange cereri