Apartament de vanzare la casa in centrul istoric Sibiu

ID: 10517 | Actualizat: 29 Iulie 2020
Pret Vanzare:53,000 €
Zona: Central
Localitate: Sibiu
Nr. Camere:
Suprafata utila:38 mp
Confort:1
Nr bai:1
Tip:Semidecomandat
Etaj:parter
Nr. Etaje imobil:1
Oferta cu prezentare video

Despre proprietate

     Apartament de vanzare in centrul istoric Sibiu.
Apartamentul este situat la casa pe strada General Magheru aproape de Consiliul Judetean Sibiu, Biserica Ursulinelor, Liceul Ghe. Lazar, Piata Mare, Piata Mica etc.
Apartamentul este la parter are o camera, bucatarie, baie cu suprafata utila de 38 mp , in curte un garaj de 19 mp pentru masina intabulat in CF si teren in proprietate de 103 mp.
Apartamentul este standard, se poate amenaja si modifica in living cu bucatarie, dormitor si baie, podul de deasupra apartamentului este in proprietate exclusiva ceea ce permite amenajarea acestuia in spatiu de locuit. Apartamentul este in spatele curtii, unde este liniste, spatiu verde ideal pentru locuit in centru istoric.
Avand in vedere pozitia centrala a apartamentului, curte cu acces auto si garaj intabulat ( foarte important in zona centrala), posibilitate de mansardare sau amenajare a podului, teren in proprietate de aproximativ 100 mp, apartamentul este ideal pentru locuit sau pentru investitori pentru inchiriere perioada lunga sau regim hotelier. 
la aceasta adresa mai locuiesc inca 5 familii dintre care numai proprietarul si inca 2 familii au acces in curte. 
Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari nu ezitati sa ne contactati la 0745139893.


Dotari

  • Destinatie: Locuinta,
  • Geam baie: Da,
 

  • Pentru prezentarea ofertelor, va asteptam pe santier la Biroul de vanzari apartamente, aflat pe partea cu Penny Market, cand se intra din Calea Gusteritei 21-23 pe langa statia de autobuz, containerul portocaliu.
  • Program: Luni - Vineri orele 9:00 - 17:00 
  • In afara programului sa ne anuntati cu minim 30 minute inainte de vizionare. 
  • Contactarea telefonica inainte de vizionare, este recomandata si in timpul programului pentru a evita situatii in care suntem plecati in interes de serviciu

Informatii la telefon0786.64.64.64 sau 0786.62.62.62 NON-STOP 

. 

Mai multe cereri

Restrange cereri