Apartament 3 camere pe Victoriei cu vedere la Parcul Sub Arini

ID: 10497 | Actualizat: 4 Martie 2020
Pret Vanzare:145,000 €
Zona: Central
Localitate: Sibiu
Nr. Camere:3
Suprafata utila:80 mp
Confort:1
Nr bai:2
Tip:Decomandat
Etaj:3

Despre proprietate

Apartament cu 3 camere decomandate pe B-dul Victoriei cu priveliste la Parcul Sub Arini.
Apartamentul este situat la etajul 3 in zona cea mai frumoasa din Sibiu, langa Parcul Sub Arini, Bazinul Olimpia, zona linistita cu aer curat.
La intrare este un hol, bucataria spatioasa cu loc pentru servirea mesei, camara pentru depozitare, sufrageria luminoasa cu iesire pe balconul cu vedere la parcul Sub Arini, doua dormitoare spatioase mobilate cu paturi matrimoniale, baie cu cabina dus, bideu, si un wc serviciu. La subsol este si boxa pentru depozitare. 
Apartamentul este complet renovat cu instalatii electrica si sanitara noi, ferestre din termopan, centrala termica, gresie, faianta si parchet. 
Apartamentul se vinde mobilat si utilat.
Avand in vedere ca este situat la etaj intermediar, pe mijloc, vedere pe 2 parti, insorit, pozitie cu vedere placuta este economic la intretinere, calduros iarna si racoros vara. 
Situat pe bulevardul Victoriei langa Parcul Sub Arini este un apartament care merita atentie din partea celor care apreciaza zona si confortul apartamentului.
Pentru alte detalii si programarea unei vizionari contactati-ne la 0745139893 - id 10497.

Dotari

 

  • Pentru prezentarea ofertelor, va asteptam pe santier la Biroul de vanzari apartamente, aflat pe partea cu Penny Market, cand se intra din Calea Gusteritei 21-23 pe langa statia de autobuz, containerul portocaliu.
  • Program: Luni - Vineri orele 9:00 - 17:00 
  • In afara programului sa ne anuntati cu minim 30 minute inainte de vizionare. 
  • Contactarea telefonica inainte de vizionare, este recomandata si in timpul programului pentru a evita situatii in care suntem plecati in interes de serviciu

Informatii la telefon0786.64.64.64 sau 0786.62.62.62 NON-STOP 

. 

Mai multe cereri

Restrange cereri