Apartament la casa pe stada Balea Sibiu

ID: 10460 | Actualizat: 25 Ianuarie 2020
Pret Vanzare:64,500 €
Zona: Central
Localitate: Sibiu
Nr. Camere:2
Suprafata utila:65 mp
Confort:1
Tip:Semidecomandat
Etaj:parter
Oferta cu prezentare video

Despre proprietate

 Apartament mobilat si utilat de vanzare aproape de Policlinica , spital, Polisano si Promenada Mall.
Apartamentul are o suprafata utila de 65 mp, este situat la casa, parter inalt si este compus din 2 camere mari, hol si baie cu geam, spatios, luminos iar bucataria si camara sunt situate la demisol cu acces din hol.
Apartamentul are cota de teren de 170 mp din curtea comuna ( 500 mp) unde este o filigorie spatioasa de aproximativ 30 mp, anexa gospodareasca si spatiu verde pentru recreere.
Apartamentul este insorit,  bine intretinut, dotat cu centrala termica, ferestre termopan, se vinde mobilat , bucataria mobilata si utilata cu frigider, aragaz, masina de spalat rufe, masina de spalat vase. 
In imobil mai sunt 2 apartamente dintre care un vecin nu locuieste permanent, in fata casei sunt aranjamente florale, filigoria este foarte practica si utila, spatiu verde din curte pentru recreere unde se poate amenaja un loc pentru barbeque.
Apartamentul este ideal pentru locuit sau pentru un birou, cabinet etc...
Apartamentul este situat in zona strazii Balea, aproape de  Policlinica, Spital, Polisano, Promenada Mall, Gara Sibiu si centrul istoric.
Pentru alte detalii vizionati prezentarea video de mai jos pe ImobileTerra si apelati tel. 0755104393, id 10460.

Dotari

  • Tip Bloc: Vila,
 

  • Pentru prezentarea ofertelor, va asteptam pe santier la Biroul de vanzari apartamente, aflat pe partea cu Penny Market, cand se intra din Calea Gusteritei 21-23 pe langa statia de autobuz, containerul portocaliu.
  • Program: Luni - Vineri orele 9:00 - 17:00 
  • In afara programului sa ne anuntati cu minim 30 minute inainte de vizionare. 
  • Contactarea telefonica inainte de vizionare, este recomandata si in timpul programului pentru a evita situatii in care suntem plecati in interes de serviciu

Informatii la telefon0786.64.64.64 sau 0786.62.62.62 NON-STOP 

. 

Mai multe cereri

Restrange cereri