Apartament mobilat de inchiriat la vila in Selimbar

ID: 10507 | Actualizat: 17 August 2020
Pret Inchiriere:300 €
Zona: Central
Localitate: Selimbar
Nr. Camere:2
Suprafata utila:60 mp
Confort:1
Tip:Open space
Etaj:1

Despre proprietate

 Apartament la vila in Selimbar de inchiriat.
Apartamentul este situat la etajul 1 al unei vile, curte interioara securizata cu poarta automata comandata de pe telefon.
Apartamentul este compus din living cu bucatarie, dormitor cu pat dublu, baie spatioasa si debaratip dressing si se inchiriaza mobilat si utilat pe o perioada lunga de timp. Avand in vedere faptul ca este la etajul 1, intr-o constructie moderna este bine izolat, dotat cu centrala termica, aer conditionat, foarte bine intretinut este ideal pentru locuit pentru un cuplu sau o persoana care doreste spatiu si confort.
Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat cum este prezentat plus smarttv iar daca este cazul la cerere in functie de dorintele chiriasului se mai poate discuta. 
Pentru mai multe detalii si programatea unei vizionari nu ezitati sa ma contactati la 0745139893 comunicand id 10507.

Dotari

 

  • Pentru prezentarea ofertelor, va asteptam pe santier la Biroul de vanzari apartamente, aflat pe partea cu Penny Market, cand se intra din Calea Gusteritei 21-23 pe langa statia de autobuz, containerul portocaliu.
  • Program: Luni - Vineri orele 9:00 - 17:00 
  • In afara programului sa ne anuntati cu minim 30 minute inainte de vizionare. 
  • Contactarea telefonica inainte de vizionare, este recomandata si in timpul programului pentru a evita situatii in care suntem plecati in interes de serviciu

Informatii la telefon0786.64.64.64 sau 0786.62.62.62 NON-STOP 

. 

Mai multe cereri

Restrange cereri