Altstadt Residence Sibiu

ID: 9993 | Actualizat: 5 Mai 2019
Pret Inchiriere:69 €
Zona: Central
Localitate: Sibiu
Nr. Camere:2
Suprafata utila:70 mp
Confort:1
Nr bai:1
Etaj:1
Nr. Etaje imobil:2

Despre proprietate

Altstadt Residence este un apartament situat intr-o cladire din centrul vechi al Sibiului, la 100 metri de Piata Mare. Este compus din 2 dormitoare spatioase, o bucatarie si baie. Ambele dormitoare au pat matrimonial si sunt mobilate, insa intr-unul din ele, fiind mai mare, are si un loc lounge. Bucataria este mobilata si utilata cu frigider, filtru de cafea, plita electrica, prajitor de paine, vesela, etc. Baia este dotata cu cabina de dus. Bineinteles ca lenjeriile si prosoapele necesare nu lipsesc. La intrarea in apartament se afla un mic hol in aer liber unde se poate servi o cafeluta si/sau se poate fuma :). Locatia beneficiaza de cablu tv si internet wifi.

Despre imprejurimile locatiei:
In imediata apropiere a locatiei sunt foarte multe puncte de interes comun: magazine alimentare, Hypermarket, banci cu bancomate, farmacii, cafenele, terase, o serie de obiective turistice, Piata Mare, Gara Sibiu, parc de joaca. Toate acestea se gasesc la maxim 7-8 min de mers pe jos.

Regulile casei:
Mentionam faptul ca pe perioada sejurului apartamentul este in totalitate al dumneavoastra insa avem doar trei reguli: nu fumati in interior, nu faceti petreceri si fara animale. Vrem doar sa respectati apartamentul...este casa voastra pentru cateva zile. Ori de cate ori aveti nevoie de ceva nu ezitati sa ne sunati! Suntem la dispozitia dumneavoastra. Pentru noi cel mai esential lucru din ceea ce facem este ca turistii sa se simta exact asa cum ne place sa ne simtim si noi in concediu.

Preturile variaza in functie de perioada, deci va rugam contactati-ne pentru preturi si disponibilitatea apartamentului la nr. 0752.30.30.30 sau 0744.704.708

Dotari

  • Incalzire: Centrala proprie,
  • Interfon: Nu,
  • Lift: Nu,
  • Stadiu Finisare: Imbunatatit,
  • Tip Bloc: Vila,
  • Tip Structura Bloc: Caramida,
  • Usa intrare: Lemn,
  • Vecinatati Spatii: Metrou, Autobuz, Zona comerciala,
_______________________________________________________________________________________________
Ansambluri Rezidentiale din Sibiu    Oferte imobiliare din Ansamblul Rezidential Balanta


 
  Pentru mai multe detalii va asteptam la Biroul de Vanzari pe  Calea Gusteritei NR 21. 
Program: Luni - Vineri orele 9:00 - 17:00; Sambata 10:00 - 14:00; Duminica Inchis.
 


Mai multe cereri

Restrange cereri